Share

Elkészítési idő: ~30 perc pácolás, ~30 perc sütés
Nehézség: Könnyű

Hozzávalók (2 főre):

  • 8 db roppanós virsli
  • 2 db óriás tigriskifli
  • 1 fej lila hagyma
  • 1 fej vöröshagyma
  • 4-5 salátalevél
  • 1 szár újhagyma
  • 200g mozzarella
  • majonéz, mustár, ketchup/csípős ketchup ízlés szerint
  • pirított hagyma ízlés szerint

Húspác a virslikhez:

  • 5 evőkanál napraforgó olaj
  • kevés só (2 csipet)
  • 1 csapott teáskanál pirospaprika
  • 1 csapott teáskanál fokhagymapor
  • bors
  • 1 teáskanál ételízesítő
  • csilipaprika (elhagyható)

A virsliket egy éles késsel beirdalom. A pác hozzávalóit összekeverem egy nagyobb tálban. A húst és a szeletekre vágott hagymákat a pácba helyezem 30 percre. Grillserpenyőt kevés olajjal felforrósítom, a virsliket és a hagymákat (vörös és lila) megsütöm. A tigriskifliket kettévágom keresztben, majd hosszában is félig, hogy szét tudjam nyitni. Mustárt, ketchupot, majonézt kenek el rajta, ráhelyezem a saláta leveleket illetve az újhagyma karikákat. Végül erre kerül a virsli,mozzarella és a pirított hagyma.

Leave A Reply